Problémy s webem znicenekostely.cz - Poškozené a zničené kostely a kaple v ČR / Problémy s webem /

zobrazení přidané památky

 
Pavel
Člen
#1 | Zasláno: 22 Čvc 2013 13:21
Reagovat 
Dobrý den ,
jako registrovaný uživatel jsem se 2 x pokoušel zadat data do vašeho systému - pokoušel jsem se registrovat kapličku sv.Prokopa - místo Skalička, aglomerovaná ves Zábřeh. V mapě je místo vyznačeno křížkem , ale po rozkliknutí se objeví hláška , že informace není veřejná. Ve vyhledávání přes okres nebo obec se neobjeví nic.
Prosím tedy o zpřístupění informací nebo o radu , co pro to z mé strany udělat.
Návštěvník
#2 | Zasláno: 30 Říj 2014 11:22
Reagovat 
Dobrý den, mám naprosto stejný problém. Včera jsem registroval Kostel Neposkrvrněného Početí Panny Marie ve Starém Městě (Starý Bruntál), pro přidání fotografií je tam uvedeno, že se nejdří ve veškeré údaje musí uložit, to jsem udělal, ale pak jsem se už k doložení fotografií nedostal. Při vyhledání na mapě je označeno místo křížkem a opět hláška - místo není veřejné.... Nevím, co s tím dál dělat.... Děkuji za radu.
admin
Administrátor
#3 | Zasláno: 30 Říj 2014 22:56
Reagovat 
Dobrý den, problém je v tom, že všechny nově založené záznamy nejprve musí schválit administrátor (aby se do databáze nedostávaly úplné nesmysly) a až poté je k potvrzenému záznamu možné dohrát fotografie. Je to poněkud těžkopádné, bohužel se to nepodařilo technicky vyřešit lépe. Teď už je záznam potvrzen, takže fotografie lze dohrát.
 
Vaše reakce
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázek  URL odkaz 
Nick:

Uživatelské jméno  Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.
 

Powered by miniBB®