Problémy s webem znicenekostely.cz - Poškozené a zničené kostely a kaple v ČR / Problémy s webem /

problém s přidáváním fotografií

 
lion
Člen
#1 | Zasláno: 4 Říj 2013 08:36
Reagovat 
Dobrý den, chtěla jsem přidat fotografii zde zmíněné kaple sv. Jana Nepomuckého a trochu poopravit údaje (nestojí v zatáčce a není zaniklá). Také jsem se snažila přidat fotku a popis, nyní již zaniklé, další malé kapličky a křížků v okolí vesnice. Ovšem marně.
Jsem registrovaný uživatel. Myslím, že je škoda nevyužít snahy přispěvatelů, kteří mají zájem o uchování památek, ale na tomto fóru jsem nezaznamenala žádnou Vaši reakci od dubna 13.
Fungujete ještě?
Děkuji za odpověď, M.F.
admin
Administrátor
#2 | Zasláno: 8 Lis 2013 16:59
Reagovat 
Dobrý den, omlouvám se, musel jsem Vás dubnový příspěvek přehlédnout. Pokud byste měla problém s přidáním fotky (může být příliš velká či v nepodporovaném formátu), pošlete mi ji, prosím, na adresu mivalencik@seznam.cz, na web ji doplním. Stejně tak údaje o nové stavbě nebo opravu údajů.

Samozřejmě příspěvky všech uživatelů velmi oceňuji, není v silách jednoho člověka podchytit všechny poničené sakrální stavby v Česku.

Těším se na Váš příspěvek.

Michal Valenčík
 
Vaše reakce
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázek  URL odkaz 
Nick:

Uživatelské jméno  Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.
 

Powered by miniBB®