Poškozené (známka 0) ostatní

západně od městského jádra, vstup od ulice Boženy Němcové

Většina náhrobků je postavena. Opravuje se ohradní zeď. Odstraněny jsou křoviny na ploše hřbitova. - Hřbitov je vcelku v pořádku, zachované náhrobky jsou vztyčeny. Je ale zarostlý vysokou trávou, chybí pravidelná údržba. - Hřbitov otevřený roku 1892 tvoří jihozápadní část areálu městských hřbitovů. Od komunálního hřbitova je oddělený zdí s vlastním vchodem. Od roku 1938 byly hroby (zaujímající jen čtvrtinu hřbitovní plochy) postupně demolovány. Na hřbitově se nalézají zhruba čtyři desítky povalených náhrobků, ruina márnice a brána. - Hřbitov se rozkládá na trojici pozemků; dva z nich (pozemkové parcely č. 2003/7 a 2003/6) patří Židovské obci Teplice, třetí (pozemková parcela č. 1997/1) je v soukromém vlastnictví (Vincenc Šruta z Bíliny); v roce 2023 půjde na opravu hřbitova 120.000,- Kč z Nadačního fondu obětí holocaustu.