Poškozené (známka 0) ostatní

1 km SV od náměstí, pod městským hřbitovem, při silnici do Bečelova

Zhruba polovina ohradní zdi je opravená, druhá polovina je silně poškozená. Náhrobků je dochováno málo, většina z nich je poražená. - Hřbitov založený roku 1878, k pohřbům užívaný od roku 1879 do 2. světové války. Především po roce 1945 byl vandaly postupně demolován, ohradní zeď z velké části zanikla. Roku 1998 byla odstraněna hustá náletová vegetace a některé dochované náhrobky byly znovu vztyčeny. - Pozemek se hřbitovem patří Židovské obci v Praze; v roce 2023 půjde na opravu ohradní zdi hřbitova 150.000,- Kč z Česko - německého fondu budoucnosti, v roce 2024 dalších 150.000,- Kč z Česko-německého fondu budoucnosti na opravu poslední čtvrtiny hřbitovní zdi a restaurování dochovaných náhrobků.