Opravené (známka 0) ostatní

polovina 18. století
pod vrcholem Kalivé hory, VJV od vsi

Dochované náhrobky jsou vztyčené. Plocha hřbitova je udržovaná. Ohradní zeď vysoká původně cca 1,5 m je z větší části rozpadlá. - Založení hřbitova pro zbraslavské panství a dolní povodí Berounky bylo povoleno roku 1746, pohřbívalo se zde snad od roku 1760 do roku 1940 z oblasti židovských obcí Zbraslav, Vonoklasy, Všenory, Řevnice a z okolí. Roku 1874 byl hřbitov zvětšen na dvojnásobnou (dnešní) rozlohu. Ze tří stran je obklopený lesem. Během 2. světové války i později byl hřbitov postupně demolován a náhrobky rozkrádány, sousedé si na hřbitovní ploše zřídili improvizované volejbalové hřiště. Velká většina dochovaných náhrobků leží pod vegetací nebo humusem. Po roce 1990 bylo odstraněno husté náletové křoví, později byly opraveny dochované náhrobky. - Hřbitov je zakreslen na mapě Stabilního katastru z roku 1840. - Hřbitov se rozkládá na dvojici pozemků; oba (pozemkové parcely č 463 a 461/2) patří Židovské obci v Praze.