20209 klášterní hřbitov

Torzální (známka 0) ostatní

hřbitovy
JZ od augustiniánského kláštera, dnes park Josefa Hory

Na území velké většiny bývalého hřbitova se dnes rozkládá park Josefa Hory, na malé části jsou postaveny garáže. V parku zbylo několik starých náhrobků a pylon. - Hřbitov je zakreslen již na mapě stabilního katastru z roku 1840; později byl rozšířen západním směrem. - Hřbitov se rozkládal na osmi pozemcích; šest z nich (pozemkové parcely č. 2614/1, 2614/2, 2615/2, 2615/3, 2614/3 a 2613) patří městu Roudnice nad Labem, sedmý (pozemková parcela č. 2614/4) je v soukromém vlastnictví (Zdeněk Knap z Roudnice nad Labem) a osmý (pozemková parcela č. 2614/5) je také v soukromém vlastnictví (Ing. Petra Habenichtová z Roudnice nad Labem, Zdeněk Knap z Roudnice nad Labem a Ing. Zdeňka Knapová z Roudnice nad Labem).