3978 kostel sv. Jana Křtitele

ve vsi

V rekonstrukci; má novou střechu, fasádu a okna, věž má nové okenice. Má jedny nové dveře, ostatní vstupy jsou zazděny. Strop je opraven (asi čtvrtina stropu se propadla v lednu 2004), opravená místa zatím tvoří desky bez omítky. Interiér je zpustošen. Kolem kostela je nově uděláno odvodnění. Opravena je ohradní zeď kolem přední (včetně vstupní brány), levé a pravé stěny kostela; opravy velké části ohradní zdi byly udělány v mrazu, takže z nich prakticky veškerá nová omítka opadala. Zbývajících asi 10 m ohradní zdi kolem presbytáře je prakticky rozpadlých. Nově jsou odstraněny křoviny z okolí kostela. - Pozemek s kostelem patří církvi. - V roce 2023 půjde na opravu ohradní zdi kolem kostela a opravu jeho zazděných dveří 1.100.000,- Kč z dotačních programů Ministerstva kultury ČR.