← kaple (Dubina) kaple Čtrnácti sv. pomocníků (Dubnice) →

ve vsi, nad zatáčkou po levé straně silnice do Svatoboru

Zůstalo jen pár rozhozených kamenů v soukromé zahradě porostlých zlatým deštěm. - Kaple byla obdélná barokní stavba o rozměrech asi 2 x 3 m, krytá valbovou střechou s čtvercovou zvoničkou s cibulovou bání. Nad polokruhově zakončeným oknem vstupního průčelí býval trojúhelníkový štít. Po stranách kaple měla po jednom okně. Vnější stěny kaple byly členěny lizénovými rámci. - Kaple stála na kamenné podezdívce nad zatáčkou po levé straně silnice do Svatoboru, k silnici vedly schůdky. - Roku 1963 ještě stála, ale byla ve špatném stavu. Místní národní výbor odmítl dát peníze na opravu kaple s tím, že je kaple v zatáčce a brání výhledu. Obyvatelé přilehlého domu ji pak někdy po roce 1963 zbourali. - Pozemek, na němž kaple stála, je v soukromém vlastnictví (Vladěna Čapková z Dubiny).