v nároží zahrady dnešního domu č.p. 16

Obecní kaple stávala při rozcestí bývalých cest v nároží zahrady dnešního domu čp.16 při levé straně silnice stoupající údolím uprostřed dnes částečně zaniklé vsi. - Jednoduchá barokní kaple bez zvláštní architektury. Již ve 30. letech 20. století bylo staré vybavení kaple ztraceno. - Někdy po začlenění obce do nově vzniklého VVP Hradiště v roce 1953 byla kaple spolu s částí zástavby vsi zbořena. - Kaple je zakreslena již na mapě Stabilního katastru z roku 1842. - Kaple stála na dvojici pozemků; jeden (pozemková parcela č. 28/1 v k.ú. Doupovské Hradiště) patří obci Doupovské Hradiště, druhý (pozemková parcela č. 5/3 v k.ú. Doupovské Hradiště) patří Krajské správě a údržbě silnic Karlovarského kraje. - Na základě zákona č. 15/2015 Sb. byl pozemek, na němž kaple stála, ke dni 1.1.2016 vypuštěn z vojenského újezdu Hradiště a stal se součástí nově vzniklé obce Doupovské Hradiště.