v Palackého ulici

malá

Pravoúhlá zděná barokní kaple krytá lepenkovou střechou. Vstupní průčelí kaple s obdélným vchodem s uchy a středním klenákem bylo završeno trojúhelníkovým štítem. Podélné stěny kaple byly prolomeny pravoúhlými okny. Vnější stěny kaple byly členěny lizénami a štukovými rámci, žlutě omítnuty a bíle zbarveny. Uvnitř byla kaple plochostropá, krytá rákosovým stropem. Vnitřní zařízení z doby vzniku kaple tvořila mramorovaná rakvovitá oltářní mensa. Nad ní byla ve výklenku umístěna socha světce. Na stěnách stávaly na konzolkách dřevěné řezané sošky dalších svatých. - Kaple je zakreslena již na mapě Stabilního katastru z roku 1842. - Kaple stála na dvojici pozemků; oba (pozemkové parcely č. 637 a 4976) patří městu Jáchymov.