← hrobka rodin Neuhäuser a Berger (Oldřichov v Hájích) kaple Svaté rodiny (Oldřichov v Hájích) →
12535 kaple Panny Marie Bolestné

(konec 18. století), 2. polovina 19. století
u silnice, mezi domy č.p. 201 a 205

Zůstala z ní jen dlažba na zahradě domu č.p. 16. - Kaple byla obdélná, s trojúhelníkovými štíty v obou průčelích a sedlovou střechou. - Původně byla postavena koncem 18. století blízko domu č.p. 227 (souřadnice původní kaple byly: 50.846610, 15.077926). Tato kaple je zakreslena na mapě Stabilního katastru z roku 1843. Při stavbě nové silnice v roce 1861 byla kaple zbořena, protože stála v trase silnice. Nová kaple byla následně postavena Kajetánem Franzem z domu č. 9 na jiném místě téhož pozemku (u silnice mezi dnešními domy č.p. 201 a 205, asi 60 m východně od místa původní kaple). - Někdy po roce 1963 byla kaple zbořena. - Pozemek, na němž kaple stála, je v soukromém vlastnictví (Jarmila a Jiří Volfovi z Oldřichova v Hájích).