uprostřed návsi

Mešní kaple byla čtvercového půdorysu s nárožními pilastry a přilbovou střechou s lucernou završenou cibulovitou bání. Čtvercová okna měla kamenné ostění. - Stavebníkem byl dle dostupných informací Georg David Jäger, pensionovaný kuchař zámku v Hliňanech. V roce 1736 byla kulovitá střecha pobita plechem a ozdobena věžičkou opět na náklady stavebníka. - Sloužily se tu bohoslužby, zastavovala se tu prosebná procesí. Také se tu zastavovaly průvody při slavnosti Božího Těla. Za vlády císaře Josefa II. bylo využívání kaple zrušeno, ale obec kapli znovu vykoupila a využívala dále. - Kaple byla zbořena v letech 1958 až 1959, kvůli vytvoření místa pro otáčení autobusu přijíždějícího od Ústí nad Labem, který následně pokračoval ve své jízdě až do obce Dubice. Proto došlo po povolení Státní památkové péče k demolici kaple. - Kaple je zakreslena na mapě Stabilního katastru z roku 1842. - Pozemek, na němž kaple stála, patří obci Řehlovice.

Zdroj: Anna Rauerová, kronikářka obce Řehlovice