← kaple (Suchý Kámen) kaple sv. Jakuba (Sukorady) →
14064 kaple Nejsvětější Trojice

se dvěma sanktusníky

Kaple byla obdélná se zkosenými rohy a trojboce ukončeným presbytářem, s trojúelníkovým štítem nad průčelím a mandsardovou, vzadu zvalbenou střechou. Nad presbytářem byla polygonální zvonice s cibulovitou bání, nad čelním štítem byla hranolová zvonička se stanovou střechou. Vchod v průčelí byl zakončen pravoúhle, nad vstupem bylo ještě eliptické okno a v trojúhelníkovém štítu nad prúčelím kruhové okénko. Po stranách měla kaple po jednom okně ukončeném stlačeným obloukem. - Kaple je zakreslena na mapě Stabilního katastru z roku 1842. - Kaple stála na dvojici pozemků; jeden (pozemková parcela č. 68/1) patří obci Homole u Panny, druhý (pozemková parcela č. 68/2) je v soukroméím vlastnictví (Jitka Jelínková ze Suletic).