← kostel sv. Jiří (Řečice) kaple (Řednice) →

v parčíku u návesního rybníku

s věží

Kaple byla obdélná jednolodní barokní stavba krytá sedlovou šindelovou střechou, s představěnou hranolovitou věží se zvonovou střechou. Okna kaple byla obdélná, polokruhově zakončená. Uvnitř věže byly umístěny dva zvony, menší z nich byl umíráček. - V roce 1953 byla ves Řednice zabrána do nově vzniklého vojenského újezdu Hradiště. Ještě v roce 1956 kaple stála a měla i střechu, v roce 1962 již byla zbořená. Ještě v roce 1970 však byly dobře vidět zbytky kaple. - Kaple je zakreslena na mapě Stabilního katastru z roku 1842. - Kaple stála na trojici pozemků; všechny tři (pozemková parcela č. 23 v k.ú. Tureč u Hradiště a pozemkové parcely č. 569 a 32 v k.ú. Radošov u Hradiště) patří Agentuře hospodaření s nemovitým majetkem Ministerstva obrany ČR.