středně velká, se sanktusníkem

Má novou střechu, sanktusník plechovou. Zdivo místy potřebuje opravit nátěr. Zavřená. - Obdélná kaple bez oken krytá valbovou střechou s hranolovou zvoničkou s jehlancovou stříškou. Vstupní průčelí s obdélným vchodem je zakončeno laťovaným trojúhelníkovým štítem. Vnější stěny jsou hladké, bez členění završené vynesenou profilovanou trámovou korunní římsou. Uvnitř je kaple plochostropá, krytá prkenným stropem. V závěrové vnitřní stěně je umístěna nika. Vnitřní zařízení tvoří barokní boltcový a akantový oltář pravděpodobně ze 17. století s dřevěnou plochou sochou Madony. Na konzolách bývaly postaveny lidové dřevěné sošky Piety, sv. Barbory a sv. Floriána z 19. století. - Pozemek s kaplí patří městu Bochov.