← kaple (Vadkov) kaple sv. Antonína (Vajglov) →

středně velká, čtvercového půdorysu, se sanktusníkem

Má novou střechu, věžička měděnou. - Čtvercová kaple se zaoblenými nárožími krytá nízkou jehlancovou střechou s polygonální zvoničkou s cibulovou bání. Na bočních stěnách je po jednom polokruhově zakončeném okně. Po stranách obdélného vchodu vstupního průčelí jsou niky, ve kterých bývaly umístěny dřevěné sochy sv. Antonína Paduánského s Ježíškem a sv. Jana Nepomuckého z 19. století. Uvnitř je kaple plochostropá, krytá prkenným stropem. Vnitřní zařízení kaple tvořil původně Obraz poutní Panny Marie (Madony), kopie z 18. století, a lidové dřevěné sošky Panny Marie (Madony). Dnes je kaple prázdná, bez vybavení. - V minulosti byla kaple několikrát upravována. Během první světové války byl zrekvírován zvon kaple na válečné účely. Dne 6.2.1921 byl slavnostně vysvěcen a do zvoničky zavěšen nový zvon, který darovali manželé Wenzel a Anna Blomerovi. - V nedávné době prošla kaple celkovou rekonstrukcí.