Opravené (známka 0) ostatní

SV od zámku, SSV od nádraží

Na celkové ploše 665 m2 se nachází kolem stovky povětšinou poničených náhrobních kamenů. - Hřbitov byl založen roku 1867, poslední pohřeb se zde konal v roce 1941, přestože místní židovská obec, jež byla založena v roce 1857, se z důvodu úbytku členů rozpustila už v roce 1924. Listinný doklad dokládající datum založení hřbitova zatím nalezen nebyl, ale tomuto datu odpovídá a nasvědčuje i první zápis v novějších třebívlických matrikách zemřelých, učiněný k datu 23. srpna 1868.  Do té doby místní Židé pohřbívali zejména v Čížkovicích a Libochovicích. - V letech 2. světové války hřbitov demolovali příslušníci organizace hitlerjugend ubytovaní v třebívlickém zámku, poškozován byl i v době komunizmu. Opravy a údržba hřbitova začaly v roce 2004, část poražených náhrobků byla znovu postavena. Místy potřebuje opravit hřbitovní zeď. - Pozemek se hřbitovem patří Židovské obci v Praze.