synagoga (Podbořany) →

Poškozené (známka 0) ostatní

1 km jihovýchodně od vsi, na jižním břehu potoka

Většina náhrobků je postavená, jen malá část je povalená. Plocha hřbitova je udržována. Silně poškozená je ohradní zeď. - Hřbitov založený pravděpodobně v roce 1856. Poslední pohřeb se konal roku 1938, tehdy nacisté hřbitov zdemolovali. - Obvod tvoří kamenná zeď, která je i se vstupní branou jen částečně zachována. Pochováno tu je zhruba dvě stě osob. Součástí byla márnice. Dodnes tu stojí 12 klasických jednodílných náhrobků, všechny vícedílné mladší jsou odcizené nebo poničené. Některé náhrobky jsou z červeného vápence. - Pozemek se hřbitovem patří Židovské obci Teplice; v roce 2021 půjde na opravu náhrobků a ohradní zdi hřbitova příspěvek z dotačních programů Nadačního fondu obětem holocaustu.