v horní části hřbitova

Má novou střechu. Má nová okna a dveře. Zavřená, prázdná. - Od října 2012 o hřbitov pečují dobrovolníci ve spolupráci s obcí Jetřichovice; dobrovolníci vysekali náletové dřeviny a udržují jej. Zasloužili se také o obnovu poničené hřbitovní kaple (původně márnice), k níž došlo v roce 2019 s využitím dotace z Česko - německého fondu budoucnosti. - Pozemek s kaplí patří obci Jetřichovice. Kaple byla slavnostně posvěcena dne 30.7.2019.

• Vladimír Kraus napsal 18.04.2016 14:27

V r. 2015 hřbitov prodělal mnoho změn, tentokráte k lepšímu. Nadšenci z OS Dolský mlýn zde ve svém volnu provedli mnoho brigád a i v tomto roce se již na hřbitově znovu pracovalo.

• Vladimír Kraus napsal 27.09.2019 11:15

V létě 2019 byla slavnostně vysvěcena znovu postavená kaple (z bývalé márnice). Více třeba https://www.facebook.com/VsemilskyHrbitovDerFriedhofInSchemmel/