Opravené (známka 200) zděné kaple

v těsné blízkosti plotu věznice

V rekonstrukci; má novou střechu. Většinou má novou fasádu, jen levá strana kaple potřebuje natřít (má novou, ještě nenatřenou omítku). Místo dveří má ozdobnou kovanou mříž. Interiér opraven, zařízená. Kolem je nově uděláno odvodnění. Jsou odstraněny nánosy hlíny z bezprostředního okolí kaple. - Obdélná kaple s trojboce uzavřeným presbytářem byla kryta valbovou střechou. Vstupní průčelí s obdélným vchodem s pilastry a prohnutou horizontální římsou je završeno zprohýbaným trojúhelníkovým štítem. - Kaple, která stávala původně ve střední části obce Vykmanov, byla zachována při výstavbě sousední věznice, betonový plot v jihovýchodním nároží vězeňského areálu dokonce ustoupil, aby kaple nemusela být zbořena. - Kaple je prohlášena kulturní památkou. - Pozemek s kaplí patří Státnímu pozemkovému úřadu; úřad v roce 2016 zorganizoval opravu kaple.